Silva Intuisjon System 

Hva er intuisjonskurset?

Venter du på at livet ditt skal ”begynne”? Bli bevisst på hva som gir livet ditt mening? Ignorerer du den lille, indre stemmen som veileder deg? Lær å bruke intuisjonen, dine ESP-evner aktivt.

 • Gjenkjenn og stol på den indre stemmen din!
 • Mental projeksjon og innsikt
 • Forstå og kontroller sinnet ditt
 • Finn din livsoppgave
 • Identifiser problemer og blokkeringer

Gjør deg klar til å utforske ditt indre rom, dine egne behov og ditt virkelige potensial. Bevissthetstrening og en subjektiv utdanning som vil hjelpe deg på alle områder i livet; helse, relasjoner, arbeid, personlig vekst og livsoppgaven din.

Intuisjonen din er sansebasert. Den kommer gjennom sansene. Du har en magefølelse eller andre følelser i kroppen, du hører det eller bare vet det eller du ser det eller et symbol dukker opp. Dette anså José Silva som kronen på sitt verk. Lære oss å bruke våre geniale evner slik at vi kan bidra til å gjøre verden til et bedre sted for alle.

Sentralt på kurset er de mentale øvelsene. De foregår i en avslappet, meditativ tilstand der du aktiviserer den indre delen av hjernen, den som produserer alfa/theta frekvenser, og gir tilgang til din indre bevissthet. I hver eneste øvelse får du muligheten til å arbeide med deg selv. Vi gjør øvelser og du får erfaringer allerede på kurset.

logo lilla-kopi
til overskriftr internettsiden

Temaer, øvelser:

 • Avspenning
 • Begrensende trossystemer - rydd i tankemønstrene som styrer
 • Laboratoriet og Rådgiverne
 • Kildeenergien - En dråpe universell energi
 • ESP - aktiv bruk av intuisjon
 • 5 projeksjonsøvelser for å øve opp referansepunkter
 • Videoteknikken
 • Holistisk forestilling
 • 3 scene teknikken - når målet krever en handling for å nåes
 • Livsoppgaven - hva er det som gir livet en dypere mening 
 • Som du sår skal du høste

Det eneste som står mellom deg og å leve et intuitivt liv er motstanden i ditt eget sinn.

Intuisjon er medfødt - og kan trenes. 

Samfunnet, skolen, kulturelle holdninger og oppveksten vår - har samlet gjort at vi ofte ignorerer denne sjette sansen. 

Intuisjonen vår har blitt "skrudd av"

Med den rette prosessen så kan du vekke den opp igjen, og bli mer kreativ og produktiv! 

 

Mer informasjon om Silva Intuisjon System

Du trener på å anvende ESP – bruke intuisjonen din aktivt.

Du erfarer din egen intuisjon og får bekreftet at den informasjonen du oppfatter ved hjelp av din egen intuisjon er korrekt. Du får referanser for hvordan din intuisjon fungerer (visuelt, auditivt el kinestetisk). Dette kan du senere utnytte både objektivt og subjektivt slik at du lykkes oftere enn før.

Vi diskuterer flaks og uflaks, det å lykkes versus mislykkes, og den kommunikasjon som foregår mellom oss mennesker uten at vi bruker de fysiske sansene.

Hensikten er at du skal lære å bruke disse subjektive egenskapene til å løse hverdagens utfordringer enda bedre. Du blir bevisst egne behov og blir bedre i stand til å skape det livet du ønsker å leve.

Mangler du informasjon til å løse problemene dine, kan du bruke intuisjonen din til å hente den. Bevissthetstrening gir deg lettere tilgang til intuisjonen, din indre visdom.

Det er ingen grunn til å tro at den evolusjonen vi har sett i vår tid kommer til å stoppe opp. Tvert imot, barna våre, de nye generasjonene, EQ (emosjonell intelligens) generasjonen, utvikler andre egenskaper som blir viktigere i det samfunnet de skal arve. ”De har vært pålogget siden de ble født og er vant til å uttrykke seg i både tekst, lyd og bilder. De blogger. Tegner og forteller historien sin. Danser, synger og fotograferer for å uttrykke hvem de er.”

Vi foreldre av denne EQ generasjonen trenger nye ferdigheter for å henge med i svingene etter som de nye generasjonene tar over. Disse ferdighetene finner du i SilvaMetoden og da særlig Silva Intuisjon System.

Fjerne tankemønstre som hindrer deg i å nå målene dine
Hvem er jeg? Egoet -du er et individ adskilt fra alle andre.
Hvem er vi? Viet - du er verdens kilde, i ett med alt som er.

Intuisjonskurset er også åpent for deg som ikke har deltatt på Silva Life System først. Etterpå får du repetisjonsrett resten av livet på dette kurset.

5 grunner til å lære seg Silva intuisjonstrening:

1. HOLO-VIEWING teknikken og Kildeenergien

Mange selvutviklingskurs lærer deg hvordan du kan oppnå mål, men kommer til kort i forhold til å avsløre om målet virkelig er i samsvar med dine indre ønsker og deg.

Når indre og ytre mål går i samme retning, blir hindringer overkommelige og du begynner å oppleve synkronisitet. Lykketreff og merkelige tilfeldigheter skjer og er med på å hjelpe deg på vei mot målet.

2. Sinnsspeilet og 3 scene teknikken - Raketten mot din Livsoppgave

Under disse teknikkene er vi på et dypere nivå i sinnet. Med disse teknikkene minimaliserer vi hindringer på vår vei — og det er derfor den kalles raketten.

Dette er en meget kraftfull versjon av kreativ visualisering, men gjort på et dypere nivå I sinnet hvor vi bruker alle våre sanser. Riktige holdninger og tankemønstre er også meget viktige, og helt avgjørende for et godt resultat.

bekir-donmez-335320-unsplash
jared-rice-388260-unsplash
3. 5 stegs projeksjonstrening

Projiseringsøvelser er designet for å trene sinnet ditt til å projisere din tilstedeværelse utenfor tid og rom, til forskjellige steder.

Det venter deg uante fordeler når du mestrer denne evnen. — du vil bli I stand til å visualisere mennesker, steder, dyr og objekter med klarhet, løse vanskelige problemer samt få en dyp forståelse av dine omgivelser.

4. Jobbe med oppgaver

Oppdag helseutfordringer og send healing.

5. Å fungere på Theta og Delta.

Du har kanskje hørt om Alfa nivå som et nivå for meditasjon.

Alfa nivå tar hjernefrekvensen din ned til 7 – 14 svigninger per sekund, og gir deg tilgang til forsterket kreativitet, avspenning, healing og intuisjon.

Du kan tenke på theta som en avansert versjon av Alfa. Begge tilstandene gir tilgang til de samme fordelene, men Theta tar deg til et høyere bevissthetsnivå.

Videre vil avanserte teknikker sånn som  The Delta- doorway lære deg hvordan du tuner deg inn på veiledning fra din høyere intelligens mens du er i nær-søvn delta-nivå.

FYSISK kurs består av en kombinasjon av;

 • Presentasjon av materialet
 • Meditasjonsøvelser underveis
 • Kursmanual (for deg som er ny)
 • Spørsmål og svar, tips og eksempler.
 • Mulighet til å kjøpe lydfiler med meditasjonsøvelsene og eller tilgang til alt materialet i en kursportal etter kurset (det samme gjelder etter ONLINE kurs).

ONLINE kurs består av en kombinasjon av;

1. Kursportal med:

 • kursmanual
 • videoer med forklaringer og historier
 • hjelpeark
 • lydfiler med meditasjonsøvelsene

2. Livesendinger (på Zoom) med kort dialog rundt de forskjellige teknikkene, tips og råd.  Opptak blir lagt i kursportalen neste dag.

 • Silvametoden Norge og Sverige

  “Jeg har lyst til å takke Lene for nok et flott kurs. Silvamaterialet, og særlig i din innpakning, er gull verdt. Du vet visst akkurat hvilke spørsmål og kommentarer du skal gi for å hjelpe kursdeltakerne videre fra der de står. Og Kristin: Takk for at du deler inspirerende historier fra livet ditt. Enkelte av kursdeltakerne fortalte også om fantastiske erfaringer med Silvametoden. Ingenting er som gode eksempler når man skal jobbe med trossystemene sine  😊”

 • Silvametoden Norge og Sverige

  “Silvametoden er en fantastisk verktøykasse. Det er opp til deg, hvordan du bruker den og hvilket favoritt verktøy du utforsker først. Selv om mange har vært på kurs og påstår de ikke har brukt det etterpå, så tror jeg at repeterer de, skjønner de etterhvert at ok, jeg bruker det visst likevel. Du kan bære det med deg over alt, ingen kan ta det fra deg. Når du velger å tro at dette virker og trener, så er det virkelig effektivt. Det er ditt valg. Har fulgt meg fra 1992 og jeg har aldri angret. Beste investeringen jeg har gjort. ;-)”

 • Silvametoden Norge og Sverige

  “Var på mitt første Silvakurs i 1994, og har vært på utallige repetisjoner etter det… Like morsomt hver gang, og nesten gratis når det første kurset er gjennomført  
  “Ting skjer” når man bruker de geniale redskapene denne fantastiske metoden byr på  :-), og man merker raskt at livet kommer på “god gli”. Kunsten er å huske og bruke det man har lært! Anbefales på det sterkeste!! …til ALLE!  :-D”

Priser og påmelding

Neste kurs er ONLINE 4 onsdags kvelder kl 1830 - 2130

Onsdag 28.august, 4. og 11. og 18.september

Du har repetisjonsrett på det samme kurset du tidligere har deltatt på. Du må legge inn ditt sertifikatnummer ved påmelding til repetisjon. Har du ikke dette så si fra, vi kan søke det opp i databasen vår. 

NY deltager

kr 5690

Det er mulig å dele opp betalingen. Trykk på Meld deg på og du ser alternativene.

OPPGRADERENDE deltager

kr 2850

Du må legge inn ditt sertifikatnr. fra BLS eller send kopi av diplom fra Silva Ultramind ESP. Se info oppgradering nedenfor.

REPETERENDE deltager

kr 990

Du må legge inn ditt sertifikatnummer som gir repetisjonsrett. Ta kontakt om du ikke har det.

KURS I OSLO 9. og 10.november 2024

Lørdag kl 10 til 20 og søndag kl 10 til 18 

Du har repetisjonsrett på det samme kurset du tidligere har deltatt på. Du må legge inn ditt sertifikatnummer ved påmelding til repetisjon. Har du ikke dette så si fra, vi kan søke det opp i databasen vår. 

EARLY BIRD pris før 13.juli NY deltager

kr 5690
kr 4690

Det er mulig å dele opp betalingen. Trykk på Meld deg på og du ser alternativene.

OPPGRADERENDE deltager

kr 2850

Du må legge inn ditt sertifikatnr. fra BLS eller send kopi av diplom fra Silva Ultramind ESP. Se info oppgradering nedenfor.

REPETERENDE deltager

kr 990

Du må legge inn ditt sertifikatnummer som gir repetisjonsrett. Ta kontakt om du ikke har det.

MERK: Du som tidligere har vært på kurs i Silvametoden BLS (før høsten 2008) repeterer på grunnkurset Silvametoden SilvaLifeSystem. Fra 2008 ble Silvametoden tilført mye nytt materiale. BLS kurset ble delt i Silva Life System og -Silva Intuisjon System. Ønsker du som har deltatt på BLS å oppgradere til også å få repetisjonsrett på Intuisjonskurset koster dette kr 2850. Da får du ny diplom og nummer i databasen vår, og kan repetere på intuisjonskurset videre etter det også.

Har du tidligere deltatt på Silva Ultramind ESP kan du nå komme inn som oppgraderende på Silva Intuisjon System, kr 2850. Deretter får du sertifikatnummer og repetisjonsrett på dette kurset. Du må sende inn bilde av ditt kursbevis fra Silva Ultramind ESP.

Repetisjonsretten gjelder på alle kurs i Silvametoden, har du tatt kurset en gang får du så repetere på det SAMME kurset til en god pris (MERK du får ikke repetisjonsrett på alle de forskjellige kursene ved å ha deltatt på et kurs, men på det kurset du har tatt.) Det er ikke repetisjonsrett på workshops, temakvelder, onlineprodukter, streaming o.l..